Ny hemsida & blogg mm

Nya tider på G och jag kände spontant att nu jädrar måste jag ta tag i hemsidan som legat rätt död ett tag.
Här hemma händer det saker typ hela tiden, vi bygger nytt, om och ut och fixar med tomten… Både Freja & Idun växer som ogräs och snart börjar även Idun på förskola, vilket ska bli skönt då hon hängt med på jobbet hela fjolåret.

På hundfronten blev vi i våras brutalt av med vår vackra, fina och helt underbara groenendaeltik Ice (NOUCH Flisdaelen’s Ice), som bröt sitt ena framben mycket mycket illa, flertalet spiralfrakturer med extremt liten chans att bli 100% återställd gjorde att jag tog det hemska beslutet att låta henne somna in där och då hos veterinären… Hon saknas oss min finaste ”Isbit”…
Så stod vi där med en hund, sötaste samojedtrollet ”Ylle” (Swedsam’s Just To See You Smile), men en hund ska inte leva ensam de ska ha hundkompisar så jag började snegla på en ny hund… Inte lätt alls…
Men av någon outsäglig anledning hade Emte (Kennel Nangijala) i Norge kvar en svart tik och bevisligen hade ödet sin plan klar för sig och i mitten av juli hämtade vi hem ”Pyre” (Co Arlene Fowler av Nangijala)…

Nu närmar sig hösten med stora kliv och nästa vecka börjar inskolningen av barnen på förskolan igen. Jag går valpkurs med Pyre och Ylle ska gå Dogparkour steg 1 och Rallylydnadskurs. Några utställningar väntar också, både officiella och inoffare som jag ser som ypperlig träning.

-F

Be the first to comment on "Ny hemsida & blogg mm"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*